rondjeslogo Wereldsteden

Je moet voor de wereldsteden wel even in het vliegtuig zitten, maar dan ben je ook ergens. En een bezoek aan een stad is natuurlijk altijd te combineren met een rondreis. Mogelijkheden te veel om op te noemen. Een musical op Broadway in New York. Het bezoeken van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai. En Hong Kong bekijken vanaf de Victoria Peak. En wat denk je van de Copacabana in Rio de Janeiro?

Neem contact met me op en laat je verrassen met mijn ideeën.

Rondreizen

In Midden- en Zuid-Amerika zijn rondreizen een fascinerende ervaring. De variatie is gigantisch. Van de uitgestrekte regenwouden in Brazilië tot de zoutvlaktes van Bolivia en van de ruige natuur in Patagonië tot de prachtige flora en fauna in Costa Rica, we hebben diverse prachtige rondreizen waar dit allemaal te zien is. De rijke geschiedenis van de Inca’s, waarvan de overblijfselen nog volop te zien zijn, maakt Peru tot een bewonderens-waardig land. Cuba is door de prachtige stranden, mooie natuur en authentieke steden met recht het hart van de Cariben te noemen. Argentinië en Chili maken het zuiden van het continent tot een ruig en bergachtig gebied dat wacht om ontdekt te worden. De reizen zijn veelal individueel en als groepsreis te boeken en te personaliseren. Wat je ook zoekt, bij ons ben je voor een reis naar dit fascinerende continent aan het juiste adres!

DIRECT BOEKEN

Camperreizen Chili en Cuba

Met de camper door Cuba lijkt niet heel logisch, maar toch is de camper het perfecte vervoersmiddel om dit land mee te ontdekken. Er zijn campings verspreid door het land en ook bij enkele geselecteerde hotels kun je op het parkeerterrein staan en de voorzieningen daar gebruiken. Af en toe bij een mooi plekje van het uitzicht genieten maakt een camperreis door Cuba zo ideaal.

Ook Chili leent zich goed voor camperreizen. Het is een relatief welvarend land met goede wegen, en daarnaast is wildkamperen hier toegestaan. Dat maakt een rondreis hier niet alleen makkelijk maar ook nog eens heel avontuurlijk!

DIRECT BOEKEN

Cruises

Cruises door de Amerika’s kunnen heerlijk warm en zonnig zijn, zoals in het Caribisch gebied, maar ook koud en heel avontuurlijk, zoals in het zuidelijkste deel van Zuid-Amerika. Langs Kaap Hoorn kun je misschien nog een glimp opvangen van Antarctica. Vanuit de Argentijnse stad Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld, gaan er ook cruises naar de zuidpool. In Zuid-Amerika zijn er nog veel overblijfselen te vinden van de koloniale tijd onder de Nederlanders, Spanjaarden en Portugezen en ook oude overblijfselen van de Inca’s in Peru zijn nog volop te vinden. Maar ook hele moderne, bruisende steden zijn een belangrijk deel van Zuid-Amerika. Een rijke historie, mooie cultuur en een sterke economie maken bijvoorbeeld Buenos Aires tot een echte wereldstad. Het fijne aan landen als Argentinië en Chili is dat ze weten wat ze aan prachtige natuur hebben en hier met respect mee omgaan. Er zijn veel nationale parken en het wordt goed schoon gehouden. Tegelijkertijd laten ze mensen ook optimaal genieten van al dat schoons.

In Midden-Amerika zijn het vooral de regenwouden die de boventoon voeren, en in de Cariben zijn de stranden, de mensen, de steden en riffen vooral prachtig.

DIRECT BOEKEN