rondjeslogo USA

Amerika het land van de onbegrensde mogelijkheden. De 50 staten van Amerika hebben allen iets bijzonders te bieden. Van het ruige landschap in Utah. Het heerlijke pulled pork barbecue vlees in Texas. De prachtige nationale parken in California. En natuurlijk de latin moves in Puerto Rico of de sunny beaches van Hawaii.

Neem contact met me op en laat je verrassen met mijn ideeën.

Fly to the West

De perfecte rondreizen door Noord-Amerika boek je hier, of je nou zoekt naar stedentrips, autoreizen, treinreizen of camperreizen. Heel Noord-Amerika en Canada zijn hier te boeken. Heel je route is online te plannen en we hebben een aantal echte Amerikaanse ervaringen voor je uitgezocht. Voor het ultieme Wild-West gevoel verblijf je natuurlijk op een echte Ranch, waar je zelf mee kan werken, activiteiten kan doen als paardrijden of lekker achterover kan leunen in een Resort

Ranch. Alles is mogelijk!

DIRECT BOEKEN

Rondreizen Noord-Amerika

Een reis door Amerika staat waarschijnlijk ook op jouw bucketlist, daarom hebben we 29 rondreizen in de Verenigde Staten en 9 reizen in Canada voor je samengesteld. Zowel groepsreizen als individuele reizen zijn mogelijk. Het diepe westen in, de oostkust verkennen met steden als Boston, Philadelphia en New York City, of toch de warmte van Florida en de Keys, we hebben reizen voor iedereen. Ook reizen speciaal voor het hele gezin zijn mogelijk.

DIRECT BOEKEN

Camperreizen

Amerika is een geweldig continent om met een camper te bereizen en dit is dan ook voor velen een ervaring die hoog op het lijstje staat voor toekomstige reizen. Canada en de VS zitten dan ook vol met gerenommeerde camperverhuurders. De vele nationale parken zijn ideaal voor het verkennen van de ongekende natuur met een camper. De wegen zijn doorgaans geschikt om lange stukken over te rijden. Soms zijn er nog aantrekkelijke wegbrengspecials waarbij je een gloednieuwe camper kan ophalen, die je dan naar een andere stad rijdt tegen een sterk gereduceerd bedrag.

DIRECT BOEKEN

Cruises

Aan de kusten van de Verenigde Staten is zoveel te doen dat een cruise perfect is om dit land te verkennen. In het najaar, tijdens de Indian Summer, is vooral de noord-oostkust prachtig om te bezoeken, met bossen vol herfstkleuren en een fijne temperatuur. Start in New York en vaar langs Boston, de cultuurstad met een rijke historie vanuit het koloniale verleden. Vanuit New York kan je ook naar het zuiden, waar je de Bermuda-eilanden kan bezoeken of naar de Cariben kan varen. Ook zijn er cruises waarbij Florida goed verkend wordt. Vanuit Los Angeles en San Diego is het mogelijk naar het zuiden te varen en het Panamakanaal over te steken naar Florida. Verder zijn Hawaii en Alaska twee prachtige bestemmingen waar adembenemende cruises mogelijk zijn!

DIRECT BOEKEN