Januari is traditioneel de maand van somberen. De feestdagen zijn voorbij, het is slecht weer en de doelstellingen die je jezelf had voorgenomen komen weer niet uit. Ja het valt soms allemaal niet mee.

En als je dan denkt dat je alles hebt gehad, komt er ook nog een griepgolf overheen. Volgens mij zitten we daar nu nog midden in. Als ik tenminste de mensen om mij heen zie en ik hoor klanten aan de telefoon, dan wordt er nog wat af gesnotterd. En daar kun je allemaal niet zoveel aan doen. Naar de supermarkt en vitaminepillen gaan kopen en sinaasappels gaan eten. Dat ga je dan meestal doen, maar eigenlijk weet je ook wel dat het te laat is en het niet meer helpt. Gewoon uitzieken is de beste remedie.

Maar gelukkig de maand januari is achter de rug. We zitten lekker in de volgende maand en kunnen weer vooruit kijken. Zelf heb ik trouwens helemaal niet zo’n vervelende maand achter de rug. Want ik heb gemerkt dat veel mensen op vakantie willen. Ik overdrijf niet als ik bijna dagelijks mensen aan de lijn heb die een vakantie willen boeken. En dan is er geen tijd om te somberen, want dat is gewoon super gaaf. Weer een mooi vooruitzicht naar een voorjaarsvakantie in Italië of een zomervakantie Mexico. Ik heb ze allemaal weer mogen vastleggen.

En het helpen bij dat zoekproces vind ik erg leuk. Zo had ik afgelopen week een klant en die wilde een reis boeken voor het hele gezin. Zij wilde graag naar een warm land, kindvriendelijk hotel en niet al te ver. Ja, ga dan maar zoeken. En dat is nu juist wat ik leuk vind. Want dan gaan we samen afpellen. Net zo lang totdat de klant tevreden is. Als je nog twijfelt zeg ik altijd, gewoon even wachten want je moet 100% achter je eigen vakantie staan. Een mogelijkheid is ook dat ik een optie maak en dan heb je wel de reis van je keuze vast liggen, maar zit je er nog niet aan vast.

Wat mij betreft gaan we dus lekker zo door in februari. Mensen blij maken met mooie reizen en daarbij is geen verzoek te gek. Dus heb je een idee en weet je niet of het kan. Ik help je graag met puzzelen. En voor alle mensen die nog een beetje grieperig zijn. Kruip nog maar even lekker onder de wol. En misschien heb je wel een beetje vitamine V nodig……..

Hasta la vista!
Clinton