Meestal denk ik aan het buitenland als het over zon gaat. Maar vandaag niet. Het is nog in de ochtend als ik deze blog zit te typen, en dus nog bewolkt, maar……

Het wordt de eerste lentedag van 2018! En hoe het kan weet ik niet. Wat er precies met je gebeurt weet ik niet. Waarom weet ik niet. Maar je wordt ineens meer vrolijk. Het alleen al denken aan de zonnestralen laten je stralen van geluk.

Ik ben nog even een aantal boekingen van deze week administratief aan het verwerken. Je denkt misschien dat een reisadviseur altijd met het uitzoeken van mooie vakanties bezig is. Dat is ook wel zo gelukkig. Maar administratie hoort er ook bij. Niet mijn favoriete bezigheid, maar het is voor de goede zaak zullen we maar zeggen. Want de vakanties moeten natuurlijk 100% goed verwerkt worden in de verschillende systemen. En het heeft altijd een mooi einde; reispapieren gereed. En dan ben ik weer helemaal happy.

Nog even doorzetten en ondertussen deze blog even typen. En dan is de administratie klaar en kan ik lekker even van de frisse buitenlucht genieten. Want niet iedereen is een buitenmens, maar niemand is een binnenmens zegt de reclame van Bever Sport. En daar ben ik het wel mee eens. En als ik dan toch de stad in ga, dan ook maar gelijk even een terrasje pakken. Ik heb zin in vanmiddag. Dus nu snel de klusjes afmaken en dan naar buiten.

Want het is vrolijk weer! Geniet ervan en een mooi weekend!

Cheers,

Clinton