rondjeslogo Europese steden

Even lekker een weekend ertussenuit is altijd fijn! Shoppen in het beroemde warenhuis KaDeWe in Berlijn. Flaneren over de Ramblas in Barcelona. In de Londense taxi tijden over de Tower Bridge. Of romantisch tafelen in Parijs. Ongekende mogelijkheden en altijd leuk.

Neem contact met me op en laat je verrassen met mijn ideeën.

Camperreizen

Ook binnen Europa is het mogelijk om een camper te huren en hiermee rond te reizen. Ga buiten de gebaande paden en verken het meest gevarieerde continent ter wereld: ons eigen continent! Er is zoveel te zien hier dat je in principe helemaal niet zo ver hoeft te reizen. De wegen zijn in Europa over het algemeen goed en de meeste plaatsen zijn goed bereikbaar, wat reizen met een camper een stuk makkelijker maakt. Ook is ons continent erg gevarieerd, waardoor je veel verschillende landschappen en culturen ervaart binnen relatief kleine afstanden. Wil je het diepe Spanje van La Mancha doorkruisen? Wildkamperen in Zweden? Of toch de Alpen door in Zwitserland en Noord-Italië? We hebben keuze genoeg!

DIRECT BOEKEN

Wandelvakantie

Wandelvakanties in Europa zijn de ideale manier om lekker tot rust te komen in je vakantie. Het voordeel is dat het dichtbij is, zodat je ook in de minder drukke periodes kort naar een ander land kan. De wandelreizen die we hebben samengesteld zijn allemaal in gebieden waar het vrijwel heel het jaar prachtig weer is, zodat een uitstapje in de natuur altijd mogelijk is. Authentieke dorpjes, ruige rotskusten, uitgestrekte bossen en berglandschappen maken allemaal deel uit van de tochten die we hier aanbieden.

DIRECT BOEKEN

Cruises

In Europa kun je voor cruises kiezen naar Canarische eilanden, Middellandse zee, Noord-Europa, West-Europa en de Zwarte zee. In de Middellandse zee kun je kiezen tussen het oosten en het westen. Van Istanbul tot Dublin en van IJsland tot Rome, met onze cruises kom je gegarandeerd langs de mooiste plekjes van Europa!

DIRECT BOEKEN

Zonvakanties

De reizen die we hier aanbieden zijn allemaal gericht op warme bestemmingen in Europa, maar dan zonder drukte die je hier zou verwachten. Allemaal plekjes waar je eindelijk aan je welverdiende rust komt, zonder daar heel veel voor te hoeven betalen en mét zon. Of je nou naar Sicilië, Gran Canaria, Mallorca of een andere zonbestemming wil, we hebben voor iedereen wat te bieden.

DIRECT BOEKEN