rondjeslogo Caribisch gebied

In de Caribbean schijnt de zon altijd! Iedere dag van het jaar. Beleef hier een fantastische vakantie aan het strand of juist duiken in de zee. Er is zoveel mogelijk; van een all-inclusive strandvakantie op de Dominicaanse Republiek tot het beroemde carnaval op Trinidad en Tobago. En van het roken van een echte Cohiba sigaar op Cuba tot het bezoeken van de benedenwindse eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao.

Neem contact met me op en laat je verrassen met mijn ideeën.

Rondreizen Cuba

Tijdens een rondreis door Cuba zijn de koloniale sferen goed te ervaren, vooral tussen de gekleurde panden van Havana. Met de reis die we aanbieden komen alle bezienswaardigheden van het land aan bod en laat je je helemaal onderdompelen in deze mooie cultuur. Natuurlijk hoort daar ook rum en een sigaar bij…

DIRECT BOEKEN

Camperreizen Cuba

Met de camper door Cuba lijkt niet heel logisch, maar toch is de camper het perfecte vervoersmiddel om dit land mee te ontdekken. Er zijn campings verspreid door het land en ook bij enkele geselecteerde hotels kun je op het parkeerterrein staan en de voorzieningen daar gebruiken. Af en toe bij een mooi plekje van het uitzicht genieten maakt een camperreis door Cuba zo ideaal.

DIRECT BOEKEN

Cruises

Het Caribisch gebied, en dan in het bijzonder Curaçao, is mijn specialiteit en ik boek hier dan ook veel reizen naartoe. De reizen die ik hier aanbiedt hebben het beste van de Cariben, de mooiste plekjes met de leukste activiteiten. De cruises beginnen vaak in Florida, waar Miami de must-see van de staat is. Daarna gaan cruises verder naar bijvoorbeeld de Amerikaanse Maagdeneilanden en Puerto Rico. Maar ook Jamaica, de ABC-eilanden of de Franse eilanden kunnen bezocht worden. Elk gebied in de Cariben heeft zijn eigen stijl rum en hier zie je dan ook een stukje van de identiteit van het eiland in terug. De zware, rijke Jamaicaanse rums zijn bijvoorbeeld niet te vergelijken met de lichtere Cubaanse rums of de Franse Rhum Agricole.

Voor duiken en snorkelen is het Caribisch gebied ideaal. Weelderige koraalriffen omringen de vele eilanden in het gebied. Maar ook tropisch regenwoud en oude Mayaruïnes zijn hier te ontdekken.

DIRECT BOEKEN